Koi Academy, KoiCave en Adviesgroep slaan de handen in een!

Samenwerking: Koi Academy, KoiCave en Adviesgroep Koi en vijver. Het bundelen van onze onderlinge krachten zorgt voor een verbreding van (uw) kennis! Hierbij komen kennis, dynamiek, draagvlak en een helpende hand bij elkaar. Elkaar versterken is ons doel.

Kennis delen doe je niet alleen. Koi Academy, KoiCave en Adviesgroep Koi en vijver slaan handen in een.
Logo Koi Academy
Koi Academy is een samenwerkingsverband tussen de kennis- en kwaliteitsinitiatieven KoiQuestion, Koi Today en KoiSkills. Ze biedt de hoogst mogelijke kwaliteit cursussen en workshops op het gebied van Koi.

Koi Academy

Koi Academy heeft een duidelijke ambitie om de hoofd-opleider van Nederland te zijn. Dit op gebied van het houden van koi. De cursussen welke aangeboden worden hebben het doel het vergroten van kennis en bewustwording aangaande de diverse aspecten rondom het houden van Koi. Zoals visgezondheid, waterkwaliteit, variëteiten en beoordeling. Maar behandeld ook praktische vaardigheden als microscopie en wondbehandeling. De cursussen zijn zo opgebouwd dat zij geschikt zijn voor een ieder en als cursist word je voorzien van gedegen naslagwerk. 

Als je deze drie partijen bij elkaar brengt, dan ontstaat er een synergie.
Daarvan kunnen we nu nog niet voorspellen welke mooie dingen dat in de toekomst zal gaan brengen.

TIEBO JACOBS, KOIQUESTION
Logo KoiCave
Een platform voor alle partijen die het beste voor hebben voor de koi-hobbysiten.
Gesmeed uit liefde voor de hobby; pure passie voor de Nishikigoi!

KoiCave

KoiCave is een vereniging die de leden verbindt. Dit doen ze door activiteiten te ondernemen. Waarbij plezier in de hobby, gezondheid van koi en kennis over het succesvol houden van koi haar hoofddoel zijn. Zelfstandig, of samen met partners worden activiteiten en programma’s ontwikkeld die bijdragen aan het doel.

Zoveel kennis en kunde in al die jaren bij elkaar gebracht. Daar kan de jongste koi vereniging alleen maar van dromen.

THEO DE VLIEGH, KOICAVE
Logo Adviesgroep Koi en vijver

Adviesgroep Koi en vijver

Twee maanden geleden werden wij benaderd door Koi Academy. De vraag om eens met elkaar in gesprek te gaan over een nauwe samenwerking. Ook KoiCave was bij die vergadering uitgenodigd. Hieraan hebben wij een positief gevolg gegeven. Dus wij slaan de handen in een.

De adviesgroep kijkt uit naar de resultaten van onze samenwerking. Kortere lijnen, breder draagvlak en sneller communiceren. Daar zien wij de winst. Hiermee vergroten wij ons bereik en versnellen wij mogelijk onze inzetbaarheid.
Samenwerken is fijn, maar ons advies zal altijd merk / dealer / … onafhankelijk blijven.

Samen de krachten bundelen.
Dat maakt verbreding van kennis mogelijk.

René grootscholten, adviesgroep koi en vijver
samenweking KoiAcademy, KoiCave en Adviesgroep een feit
Joop v Tol, Tiebo Jacobs, Theo de Vliegh en René Grootscholten

About The Author

Related Posts

No Related Post