Michael Maassen

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: Michael Maassen

Mijn naam is Michael Maassen, woonachtig in Amersfoort en samen met mijn vrouw Kiki en onze twee katten.

Ik ben een enthousiaste 37-jarige ICT-professional werkzaam als Directeur van een ICT-bedrijf. Buiten mijn werk heb ik een breed scala aan interesses. Als ik na een drukke dag thuiskom, vind ik mijn rust en ontspanning in ons eigen stukje paradijs en mijn Koi-vijver. De kleurrijke schoonheid van mijn Koi en de serene rust van de vijver en onze tuin brengen mij veel plezier.

Ik besteed veel tijd aan het welzijn van mijn vissen en ben gefascineerd door de technieken achter het houden van Koi. Ik vind het boeiend om mijn kennis van ICT te combineren met de vijvertechniek waar mogelijk.

Als ervaren liefhebber van Koi en adviseur bij de adviesgroep, deel ik mijn kennis en ervaring graag met anderen. Het adviseren en helpen van medehobbyisten over het verzorgen en gezond houden van hun Koi en vijver geeft me veel voldoening.

Naast mijn passie voor Koi, ben ik vaak te vinden op mijn racefiets, waar ik geniet van het verkennen van de omgeving en natuur.

About The Author

Geef een reactie

Related Posts