DEEL EN WIN!

Deel en win, deel je ervaring met de Adviesgroep Koi en vijver en maak kans op leuke prijen.

Kennisdeling doen we samen!

Afgelopen jaar zijn wij een vergaande samenwerking aangegaan met als doel het delen van kennis te vergroten. Op verschillende vlakken zijn de Adviesgroep, KoiCave en KoiAcademy al bezig om jouw kennis te verbeteren.

De Cave brengt mensen samen, de Academy leert hoe je problemen kan voorkomen en de Adviesgroep kijkt en denkt thuis met u mee. Drie partijen die de passie delen in het houden van Koi en het delen van kennis.

Wij dagen je uit jouw ervaring met ons te delen en maak kans op leuke prijzen!

Is de adviesgroep bij u op gezoek geweest? Of heeft u ons gesproken op een beurs of tijdens een cursus van de Koi Academy? Deel uw ervaring en win een van de leuke prijzen.
Vertel op Facebook jouw ervaring met de adviesgroep. Het liefst natuurlijk met een leuke foto van ons (tijdens het bezoek). Link dit bericht aan ons op Facebook en je dingt mee naar de prijzen.
Het bezoek hoeft niet van dit jaar te zijn.

Elke laatste zaterdag van de maand verloten wij alvast 2 slijmschrapers onder de inzenders. Deze slijmschrapers zijn een handig hulpmiddel bij het maken van een afstrijkje.
Daarnaast zullen wij in de eerste week van september onze andere prijzen verloten onder alle deelnemers.

Deel en win prijs: koivoer / testset
JBL koivoer en JBL testkoffer

De volgende prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze partners:
Adviesgroep:  Slijmschrapers + Theoretische cursus van de Koi Academy naar keuze
 JBL: Verschillende zakken voer en testset(s)
Koi Academy: Theoretische cursus naar keuze
KoiCave: T-shirt

(prijzen kunnen afwijken van getoonde afbeelding)
Nog even dit: Het delen van een bezoek van de adviesgroep is niet bedoeld om de vijver eigenaar nog een keer extra te wijzen op wat er fout was bij zijn vijver. Het doel is om over eventuele problemen te informeren zodat iedereen er van kan leren en dezelfde problemen bij zijn/haar eigen vijver kan voorkomen!


Wil jij van ons bezoek aan jouw vijver ook en verslagje op deze site? Vraag de adviseur dan naar de mogelijkheden!

EN DE WINNAARS ZIJN

MAART: Wilco P.

“Kan zeggen dat het echt een aanrader is om deze mensen langs te laten komen. Ben een vrij beginnende hobbyist en had twijfels over me koi (schuurde en flitsen). Toen kwam Bas langs en die heeft netjes alles heel goed uitgelegd en laten zien. Ook heeft hij heel de vijver nagelopen om te kijken wat een verbeterpunt kan zijn om het nog beter te doen voor de koi. Een dikke ?”

APRIL: Arjan L. en Arjan K.

Arjan Looijen: “Afgelopen donderdag is Michael van Adviesgroep Koi en vijver bij ons wezen kijken. Onze vissen lagen er lusteloos bij, we wisten niet goed wat te doen. Op advies van mede cavers, van de koicave, de adviesgroep aangeschreven. En dat kan ik iedereen aanraden! Men neemt echt de tijd voor je. Michael is minimaal 2 uur aan het kijken, meten, enz… geweest.”

Arjan Knevel: “Michael nam uitgebreid de tijd om niet alleen de vissen, maar alles te controleren. Niet alleen het systeem en waterwaarden, maar ook hoe je vijvert. Hieruit zijn voor mij enige verbeter punten gekomen. Al met al ben ik erg tevreden, dus adviesgroep koi & vijver, (en in het bijzonder:) Michael, super bedankt voor alle hulp en adviezen!”

MEI: Reza van W.

Reza: “Buiten de heerlijke conversaties over het vijveren en het houden van koi in zijn algemeen, nam Bas uitgebreid de tijd om een volledige check uit te voeren van mij vijverwater, het water van de quarantaine bak alsook de vissen in beide omgevingen.”

JUNI: Wesley V.

Wesley: “Ik wilde graag een check om te weten wat me verbeter punten zijn, of mijn vissen last hadden van parasieten en het water in orde was. René legde het heel goed en duidelijk uit. Op een paar kleine verbeterpuntjes na, die ik zeker ga oppakken in de toekomst, was alles goed. Ik mocht zelfs even meekijken door de microscoop wat zeer interessant is om er over te leren. Ik vond deze ontmoeting/check zeer aangenaam en zou ik zeker aanraden bij andere hobbyisten om gewoon even een check te doen”

Hoofdprijzen

Het is zover. Het aantal aanvragen neemt af en langzaam maar zeker is iedereen begonnen aan de voorbereiding van de komende winter. Het voeren is iedereen aan het afbouwen (als het goed is) en de winterkap komt weer tevoorschijn. De zomer mag dan niet al te best zijn geweest, wij hopen dat u wel een fijn koi-seizoen heeft gehad.

Onze “deel en win” actie is daarmee ten einde gelopen. De prijzen zijn inmiddels verloot onder de deelnemers.

Helaas hebben wij niet alle prijzen kunnen verloten en hebben daarbij besloten om de prijzen die beschikbaar werden gesteld door JBL als eerste uit te delen, gezien hier een houdbaarheidsdatum op zit. Daarnaast hebben wij nog eens 5 slijmschrapers verloot onder de mensen die deze zomer gebruik hebben gemaakt van onze diensten en de adviesgroep op facebook hebben geliked.

De winnaars zijn:

Wilco P. JBL Testset
Arjan L.Zak JBL voer
Arjan K.JBL Testset
Reza v W.JBL Testset
Wesley V.Zak JBL voer
Jochen R.Slijmschraper
Thom S.Slijmschraper
Frank d R.Slijmschraper
Roel v/d S.Slijmschraper
Mark D.Slijmschraper

About The Author

Related Posts

No Related Post