Nieuws – Nieuws

Koi en advies gerelateerd nieuws

Spring op deze pagina direct naar:

 

Nieuws

Via deze pagina plaatsen wij regelmatig Koi-nieuws die relevant zijn voor het seizoen waar we ons in bevinden of wat mogelijk voor u als koi houder van belang kan zijn. Dit kan nieuws uit de handel zijn, maar ook andere interessante koi gerelateerde onderwerpen.

Adviesgroep koi en vijver - Nieuwsheader

Koi gerelateerd nieuws

 

 

Meestal posten wij de nieuwsitems ook op onze facebook pagina.

Nieuws

Adviesgroep koi en vijver - Tips nieuws

 

Agenda

Door het jaar heen zijn er verschillende evenementen met betrekking tot Koi. Dit kan zijn van een lokale informatiedag bij uw dealer tot een meerdaagse show met honderden wedstrijd vissen.

 

 

In onderstaande agenda zijn de bij ons bekende evenementen opgenomen. Staat die van u er niet tussen, mail dan naar aanvragen@adviesgroepkoienvijver.nl zodat wij hem op kunnen nemen in deze agenda.

Koi agenda

Agenda icoon Agenda gerelateerde berichten:
Organisatie Datum / Item Omschrijving
     
     
14-16 augustus 2020

 

Holland koi show

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van Europa.

 

3 oktober

Koi Tour West-Brabant
Een koi- en vijvertocht voor KoiCave leden. We bezoeken deze dag diverse vijvers waarbij gezelligheid en kennisdeling voorop staat. Aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht!