Nieuws – Nieuws en agenda

Koi en advies gerelateerd nieuws

Spring op deze pagina direct naar:

Nieuws

Via deze pagina plaatsen wij regelmatig Koi-nieuws die relevant zijn voor het seizoen waar we ons in bevinden of wat mogelijk voor u als koi houder van belang kan zijn. Dit kan nieuws uit de handel zijn, maar ook andere interessante koi gerelateerde onderwerpen.

Adviesgroep koi en vijver - Nieuwsheader

Koi gerelateerd nieuws

Meestal posten wij de nieuwsitems ook op onze facebook pagina.

Nieuws

Adviesgroep koi en vijver - Tips nieuws

Agenda

Door het jaar heen zijn er verschillende evenementen met betrekking tot Koi. Dit kan zijn van een lokale informatiedag bij uw dealer tot een meerdaagse show met honderden wedstrijd vissen.

In onderstaande agenda zijn de bij ons bekende evenementen opgenomen. Staat die van u er niet tussen, mail dan naar aanvragen@adviesgroepkoienvijver.nl zodat wij hem op kunnen nemen in deze agenda.

Koi agenda

Agenda icoon Agenda gerelateerde berichten:
Organisatie Datum / Event Omschrijving
10-11 April 2021

Interkoi Kalkar

In totaal zullen ongeveer 70 exposanten de juiste impuls geven voor de thema’s koi, tuinieren, vijver, bonsai, techniek, voer, advies, houderij, verzorging en tuin / landschapsarchitectuur. De onbetwiste sterren van beide dagen zijn ongetwijfeld Japanse brokaatkarpers. Kortweg “koi”.  Ze behoren tot de mooiste en waardevolste dingen die Japan te bieden heeft. 
Belgian ZNA Koi show Merelbeke 8-9 mei 2021

Belgian ZNA Koi show Merelbeke

Op deze beurs zullen de mooiste Koi van Europa getoond worden en met verschillende prijzen huiswaarts keren. De winnaars worden bepaald door een internationale jury, na een beoordeling van hun schoonheid in allerlei aspecten, zoals huidkwaliteit, lichaamsbouw en kleurpatronen.
Covid19 back-up datum: 18-19 sept 2021
Euregio Koi show Oldenzaal 29-30 mei 2021

Euregio Koi show Oldenzaal

Koiclub Nederland organiseert elk jaar de Euregio Koi Show. Tijdens onze show worden de mooiste Koi tentoongesteld.
Koi, die tot de top van Europa behoren. De deelnemers zijn hobbyisten en dealers. Niet alleen uit Nederland. Maar ook uit de rest van Europa.
Koi cave

3-4 juli 2021

Koi cave

Een weekend lang voor het hele gezin. Alles op het gebied van tuinbeleving met een Japans tintje. Te midden van dit alles vindt een grote Japanse Koi Show plaats.
Koi cave 17 juli 2021

Koi cave

Koicave event 17 juli
NVN 13-15 aug 2021

Holland koi show
Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland. Maar ook uit de rest van Europa.