Arjen Looijen

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: Arjen Looijen

Mijn naam is Arjen Looijen. Samen met mijn vrouw woonachtig op de mooie Veluwe. Ik ben sinds 2007 verknocht geraakt aan de koihobby. In eerste instantie had ik zelf niet de ruimte om mijn
eigen vijver in de tuin te bouwen, maar dat “probleem” is inmiddels opgelost. Nu ben ik de trotse eigenaar van een vijver van 20m3.

Samen met m’n koimaat Arjan hebben we vijver en filtersysteem zelf gemaakt. Door een tip van een adviseur Michael ben ik vanaf 2020 de cursussen van de Koi￾Academy.nl gaan volgen. Dit vond ik echt reuze interessant en kan het iedereen aanraden. Via cursusleider Marco kreeg ik de vraag of het adviseurschap niks voor mij was. Daar had ik nog nooit over nagedacht, maar hoe meer tijd verstreek, hoe leuker het me leek mijn kennis te delen met andere hobbyisten. Dus in juni 2022 heb ik examen gedaan en gesolliciteerd bij AK. Daar mag ik mij, na een stageperiode, nu ook adviseur noemen.

Vijver van Arjen
Vijver van Arjen


Mijn motivatie om adviseur te worden was toch kennisdeling en niet onbelangrijk; het welzijn van onze koi.


Vrolijks,
Arjen Looijen

About The Author

Geef een reactie

Related Posts