Koivoer

Op deze pagina van onze site willen wij u graag handige tips geven voor een heldere vijver en gezonde koi. Het internet staat vol met koivoer / koi-gerelateerde-tips. Van klei en knoflook tot uitgebreide schema’s hoe een ideaal filter er uit hoort te zien.

“Het lijkt allemaal tegenwoordig natuurlijk veel makkelijker dan vroeger toen wij aan de hobby begonnen. Als je iets niet weet dan open je Google, die weet alles… toch? Of niet? Mocht je het niet kunnen vinden dan ga je naar Facebook en je vraagt in één van de 172.324 Koi gerelateerde groepen om hulp. Uiteraard zit daar dan vervolgens altijd wel weer één van 12.387.129 experts die jou het juiste antwoord geeft of beter gezegd waarschijnlijk… denkt te geven.”
Ruud Besems, Adviseur Adviesgroep Koi en vijver.

De Adviesgroep Koi en vijver heeft als doel het verstrekken van informatief advies in zaken het succesvol houden van koi. Daar horen tips op onze site bij. Omdat wij zoals velen niet in staat zijn om alle informatie zelf te maken en te vinden, hebben wij gebruik gemaakt van diverse bronnen. Waar mogelijk zullen wij deze vermelden.

 

 

Voeren

Adviesgroep koi en vijver - Tips voer In onze tips over voer delen we informatie welke betrekking
heeft op het voer en de hoeveelheid voer die we de koi geven.