Adviesbezoek, Gezondheidscontrole aanvragen

Adviesbezoek / Gezondheidscontrole aanvragen

Mededeling over het Corona (COVID-19) virus.

De Adviesgroep Koi & vijver ziet zich genoodzaakt om rekening te houden met de adviezen van het RIVM om zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. Een aanvraag voor een adviesbezoek zal daarom in overleg met de aanvrager zo mogelijk schriftelijk of telefonisch worden afgehandeld. Dit is ter bescherming van beide zijden. We rekenen hierbij op ieders begrip en hopen van harte dat deze maatregel binnenkort weer tot het verleden zal behoren.

Met vriendelijke groet,

De adviseurs van Adviesgroep Koi & vijver.

Via het onderstaande formulier kunt u een adviesbezoek / gezondheidscontrole aanvragen.
Daarna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gebruikelijk reageren wij binnen 24 uur. Over de snelheid waarmee wij op locatie kunnen zijn
is moeilijk een voorspelling te geven. Weliswaar willen wij ook het liefst gelijk komen, maar dat is niet altijd haalbaar. Afhankelijk van de agenda’s zijn wij meestal binnen 3 dagen op bezoek geweest.

Binnen een reistijd (enkele reis) van maximaal 3 kwartier vragen we een vergoeding van € 30,-. Buiten deze afstand zal worden besproken of het haalbaar is om een bezoek te realiseren. Wordt er in overleg besloten een bacteriedrukmeting uit te voeren, dan kost dit € 15,- extra.

Adviesgroep Koi en vijver - Parasieten koi

Costia – Huidworm – Trichodina

Vul onderstaande vragen zo compleet mogelijk in. Na het verzenden hoort u een mail ter bevestiging te ontvangen. Als u deze mail niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, dien uw aanvraag dan opnieuw in.