Korting op bacteriedruk meting

In het weekend van 24-25 april hadden wij een “Too good to go” actie. Onze kaartjes voor een bacteriedruk meting waren op datum. En weggooien is zonde. Hier was veel belangstelling voor en binnen een paar uur waren de kaatjes weg. Vanwege deze grote belangstelling geven wij de komende 2 weken korting op onze bacteriedrukmeting.

Koi gedragen zich raar

Uw Koi gedragen zich raar? Liggen ze loom op de bodem? Hebben wondjes of noem het maar op. Dan is het tijd om eens goed naar de het complete plaatje te kijken. Dus: de vijver, het filter, de kwaliteit van het water én de Koi. Wat is er aan de hand, waardoor de vissen niet gezond zijn?
Soms is er met de standaard controles geen oorzaak te vinden. De kwaliteit van het water is goed. En er zijn geen parasieten te vinden op de Koi. Maar toch zien ze er ziek uit. Of worden kleine wondjes elke keer grote wonden die maar niet willen genezen. Hierbij zou een Bacteriedrukmeting dan inzicht kunnen geven in een mogelijke oplossing

Adviesgroep koi en vijver: Bacteriedrukmeting complete set
Bacteriedrukmeting complete set

November 2023 korting

Adviesgroep Koi en vijver geeft in december ’23 € 10,- korting op de bacteriedruk meting. Graag maken wij onze voorraad kaartjes op voordat we ze weg moeten gooien. Op=op


De houdbaar tot datum op een total-count kaartje is bedoeld voor testen op enkele bacteriën. In laboratoria en bij medische testen telt elke bacterie. Voor vijvertesten maken we een schatting van het aantal bacteriën in het water, waarbij het om enkele duizenden bacteriën gaat. De houdbaar tot datum is daarom iets minder strikt. Onze kaartjes zijn mogelijk over datum, maar nog bruikbaar voor een vijver test.

Hiermee hopen wij u dit jaar alle tools te geven voor een geweldig koi-seizoen.

About The Author

Related Posts

No Related Post