René Grootscholten

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: René Grootscholten

Wij zijn René en Tim Grootscholten.

Ongeveer 11 jaar was ik toen ik samen met mijn ouders hun bloementuin gingen opknappen. Samen met mijn vader hebben we daar een vijver in gegraven. Sindsdien ben ik regelmatig met vissen in de weer. Toen ik later op mezelf ging wonen was ik aangewezen op een aquarium, maar kwam er weer een vijver zodra het kon. Daar kwamen koi in en ook mijn vijver had last van de bekende problemen met / door draadalgen. Om dat op te kunnen lossen ben ik me gaan verdiepen in verzorging en waterkwaliteit.

Adviesgroep Koi & vijver adviseur: Rene Grootscholten
Foto: René en Tim Grootscholten

Inmiddels geef ik al ruim 6 jaar advies bij (problemen met) koi en vijvers. Mijn zoon Tim vergezelt me vaak bij adviesbezoekjes of koi gerelateerde uitjes. Samen discussiëren we lang na over een probleem, de vijver en wat de juiste oplossing zou zijn.

About The Author

Related Posts