Corona (COVID-19) virus

Mededeling over het Corona (COVID-19) virus.

Virus (COVID-19)
het welbekende Covid-19 virus

September 2020
Met het versoepelen van de regels rond COVID-19 kunnen wij ook weer bij u langs komen. Tijdens ons bezoek willen wij natuurlijk ons zo goed als het gaat aan de dan geldende richtlijnen houden.

Ongemerkt sta je vaak toch ineens naast elkaar naar de vijver te kijken of helpen we elkaar met vangen of bij het kijken door de microscoop. Het is het enthousiasme voor onze hobby die de richtlijnen dan doet vergeten.

Denkt / waakt u met ons mee?
Zo zorgen wij er samen voor dat het bezoek niet alleen voor de Koi maar ook voor ons prettig verloopt.

Met vriendelijke groet,
De adviseurs van Adviesgroep Koi & vijver.

Page-divider

Maart 2020
De Adviesgroep Koi & vijver ziet zich genoodzaakt om rekening te houden met de adviezen van het RIVM / COVID-19 om zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. Een aanvraag voor een adviesbezoek zal daarom in overleg met de aanvrager zo mogelijk schriftelijk of telefonisch worden afgehandeld. Dit is ter bescherming van beide zijden. We rekenen hierbij op ieders begrip en hopen van harte dat deze maatregel binnenkort weer tot het verleden zal behoren.

Met vriendelijke groet,
De adviseurs van Adviesgroep Koi & vijver.

About The Author

Related Posts

No Related Post