Adviesgroep Koi en vijver 1 jaar

Adviesgroep Koi en vijver 1 jaar. Een feestje is dit voor ons wel waard. Na een bewogen jaar kijken wij trots terug op ons eerste jaar, waarin wij veel voor elkaar hebben gekregen.

Adviesgroep Koi en vijver - 1 jaar!
Adviesgroep Koi en vijver – 1 jaar!

Waarom een nieuwe adviesgroep?

Op 5 augustus 2016 is er aan een keukentafel na lang overleg besloten om toch (nog) een nieuwe adviesgroep op te starten. Een groep die onafhankelijk van enige vereniging / dealer / leverancier advies zou kunnen geven over de gezondheid van uw Koi.
Een groep waar andere adviseurs zich bij konden aansluiten. Waardoor een groep adviseurs zou ontstaan die allemaal dezelfde werkwijze hanteren. Een groep die mensen kan helpen met onafhankelijk advies, zodat iedereen plezier kan beleven aan de koi-hobby.

Adviesgroep Koi en vijver: Logo
Adviesgroep Koi en vijver was een feit

Enkele feitjes:

  • Inmiddels is onze adviesgroep uitgegroeid tot een groep van 16 adviseurs. De meeste hebben zich elders op de site aan u voorgesteld.
  • Hebben wij in het eerste jaar veel meer bezoekjes gedaan dan wij gehoopt hadden.
  • Hebben wij een kledingsponsor en een testset sponsor gevonden
    (lees er hier en hier meer over).
  • Hebben wij een, voor ons op maat gemaakte, cursus bij het WBVR/CVI kunnen volgen.
  • Zijn wij bij koiarts Maarten Lammens op bezoek geweest voor een leerzame discussie over Koi en het gebruik van medicatie.
  • Onderlinge kennisdeling binnen de adviesgroep is hoog, waardoor alle adviseurs continue bij leren van elkaars ervaring.

 

Trots

Adviesgroep Koi en vijver 1 jaar:
Namens de hele groep kan ik melden dat wij trots zijn op ons resultaat. Wij blijven werken aan onze kennis verbreding en willen, indien nodig, ook u voorzien van advies op maat.

About The Author

Related Posts

No Related Post