Adviesgroep Koi & vijver krijgt kleding aangeboden door Trital Safety B.V.

Voortaan in herkenbare kleding op vijverbezoek!
Aangeboden door de Trital Safety Group.

Adviegroep Koi en vijver - Kleding van Trital-1

 

Een prachtig visitekaartje voor de Adviesgroep Koi en vijver!

Adviesgroep Koi en vijver: Logo

 


Trital Safety B.V.

Theo de Vliegh staat samen met zijn broer Jan aan het roer van de Trital Safety B.V.
Een bedrijf dat gespecialiceerd is in persoonlijke beschermingsmaterialen (o.a. kleding).
Beide broers zijn dit bedrijf ruim 30 jaar geleden samen gestart. Ze hebben hier een bijzonder succesvolle onderneming van gemaakt.

 

Zusteronderneming

Sinds 2003 is er een zusteronderneming bijgekomen: Roots for Safety!
Een toonaangevend merk voor brandvertragende kleding. Roots is opgezet vanuit de overtuiging dat de bestaande producten in de markt niet geschikt waren voor de risicovolle omstandigheden tijdens de werkzaamheden.
Daarom heeft de onderneming deze veiligheidsproducten zelf ontwikkeld. Maar ook samen met bedrijven die werkzaam zijn deze specifieke branche. Dit is zo succesvol gebleken dat het bedrijf hiermee inmiddels marktleider is op het gebied van brandvertragende kleding.

Adviegroep Koi en vijver - Kleding van Trital-2
Trital Safety B.V.

Hoofdsponsor Nederlandse brandwondenstichting

Roots heeft niet alleen mooie woorden over veiligheid en aansprakelijkheid. Het bedrijf voelt zich ook zeer betrokken bij de vreselijke gevolgen van verbranding. Daarom zijn ze hoofdsponsor geworden van de Nederlandse Brandwonden Stichting. “Samen proberen we brandwonden te voorkomen of het leed als gevolg van brandwonden tot een minimum te beperken”.

Theo de Vliegh

Theo heeft zich als enthousiaste koi liefhebber en ervaren adviseur “ondanks zijn drukke leven” aangesloten bij de Adviesgroep Koi en vijver. Het welzijn van koi is hiervoor de belangrijkste drijfveer.
Mensen met te weinig kennis starten een koivijver. Dit komt helaas maar al te vaak voor. Maar het is leuk om mensen te helpen. Vaak leiden deze bezoeken ertoe dat mensen daadwerkelijk beseffen dat ze hun aanpak structureel moeten veranderen. “Ik omarm ieder goed initiatief om het welzijn van koi te verbeteren. Daarom is de  Adviesgroep Koi & vijver een mooie uitbreiding op het bestaande aanbod van koivijver ondersteuning”.

Uitstraling is belangrijk en kleding helpt daarbij!

Een dergelijk goed initiatief, moet er ook goed uitzien. En aangezien ‘Corporate kleding’ iets is dat wij dagelijks doen, was de stap eigenlijk wel logisch.

Vandaar dat ons bedrijf heeft besloten om daar ‘support’ aan te verlenen. Door middel van een mooie set kleding voor de adviseurs ter beschikking te stellen.  Daardoor zijn de leden van de Adviesgroep ook als zodanig herkenbaar.

Adviegroep Koi en vijver - Kleding van Trital-3
Theo de Vliegh

Kleding in ontvangst genomen

Op 20 januari was het zover… Tijdens de cursus bij het Wageningen Bioveterinary Research, heeft Theo de kleding aan alle aanwezigen afgegeven. Daarmee zijn we natuurlijk even op de foto gegaan.

Theo, Marco, Bas, René, Ronald, Alie en Richard
Theo, Marco, Bas, René, Ronald, Alie en Richard

Tekst: Alie de Boer, Theo de Vliegh
Foto’s: Theo de Vliegh

About The Author

Related Posts